Pinterest

2014. április 6., vasárnap

Húsvéti nyulak rózsaszínben:-)Nyúlban inkább a természetes színűt szeretem, de most kifejezetten rózsaszín nyulakat rendeltek tőlem. Mind a három nyúl 4-6 év körüli kislányoknak készült húsvéti ajándéknak. A mintadarab Lilinek készült cirkás anyagból, csak hogy tudjam tesztelni, hogy mit szól hozzá egy kortárs.

Amit Lili szeret benne, és ami miatt remélem a többieknek is tetszeni fog:
- lehet ölelgetni, mert puha
- aranyos mert pocakos
- szép, mert rózsaszín
(Lili, 5 éves)

Itt még nincs megvarrva a szemük, ami egyébként halványlila lett, sötét rózsaszín orrocskával.


Sajnos a villanó nem adja vissza, de elképesztően rózsaszínek!

A kérés az volt, hogy a két lány testvér nyula hasonlítson, de különböző is legyen, így készült el a balerina és a hasonló szabású ruhában lévő nyuszi(lásd alant). A két nyúl fülének belseje is különböző anyagból van szabva, hogy meg tudják őket különböztetni. A balerinának természetesen bugyi is készült!A harmadik kislány nyuszija csak rózsaszín, de a trükk a ruhájában van. Kifordítósra varrtam a ruháját, az egyik oldal kétféle rózsaszín anyagból szabott, a másik oldal lila színű csipke betéttel.Igazán meg vagyok elégedve velük! Sajnos az eladási áruk nem igazán hozza vissza a belefektetett időt és anyagot, de majd legközelebb okosabban kalkulálom ki az árat.

No itt üldögélnek együtt a három nyulak.


1 megjegyzés:

csevi írta...

Ezt nem lehet okosan kalkulálni. Az ilyen dolgoknak nem tudod megkérni az eredeti árát. Vagy azt kéred és sosem adod el, vagy engedsz. Édik a nyuszik és ismerősek is.